Gümülcine Tarım, Gıda, Hayvancılık, Ambalaj Sektörel Buluşması

15 Nis. 2016 13:39

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından organizasyonu yapılacak olan Yunanistan'ın Gümülcine şehrinde(Komotini), Batı Trakya Tarım Enstitüsü'nün ev sahipliğinde “Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Ambalaj Sektörleri Buluşması ve İkili İş Görüşmeleri” 21-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Yunan vatandaşı olan 150.000 civarında Müslüman Türk'ün yaşamakta olduğu Batı Trakya, özellikle yaş meyve sebze gibi tarımsal ürünler bakımından zengin bir bölge olup tarım, gıda, hayvancılık ve ambalaj sektörleri açısından önemli avantajlar içermektedir.

Batı Trakya Bölgesi Avrupa Birliği'ne dahil olduğundan Avrupa'ya açılmak isteyen Bölge firmalarımız açısından ayrıca önemlidir.

22 Nisan Cuma günü yapılacak olan ikili iş görüşmelerine Yunanistanlı işadamlarının yanı sıra Bulgaristan'dan da 40 kişilik bir katılım olacaktır.

Program kapsamında firmalar için sadece Cuma günü 15:30'da B2B görüşmelerine katılma ya da 3 günlük programın tamamına katılma şeklinde 2 seçenek bulunmaktadır.

Program kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı tarafından firmalara organizasyona kayıt aşamasında ve organizasyon süresince alanda teknik yardım sağlanacaktır. Gerekli ayarlamarın yapılabilmesi için programa katılmak isteyen firmaların https://tr.surveymonkey.com/r/yunanistan linkini kullanarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Ek-1: Etkinlik Programı