Gine/Konakri İşadamları/ İşkadınları Heyeti

17 Şub. 2017 13:09

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden Odamıza gelen bir yazıda; Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve THY işbirliği ile 27-31 Mart 2017 tarihleri arasında Gine Cumhuriyeti'ne yönelik işadamı heyeti düzenlenecek olup Konakri sehrini kapsayacak söz konusu organizasyonuda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş görüşmeleri gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyetimize Petrol ve Petrokimya Ürünleri, Demir Çelikten İnşaat Malzemeleri, Çimento, Scramik, Eşya Taşımaya Mahsus Motorlu Taşıtlar, Otomobil, Ekipmanları, Unlu Mamuller, Gıda Ürünleri ve Hazır Giyim sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslarası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden veya Enerji sektörlerinde yatırım yapamayı düşünen firmaları katılımlarında fayda görülmektedir.

Bu çerçevede, azamı 34 katılımcıdan oluşacak heyetimize katılmak isteyen firmaların http:/bit.ly/2lpJ0mQ adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 10 Mart 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları; organizasyon kapsamındaki uçak biletleri, konklama, toplantı, transfer ve vize işlemeleri ile ilgili giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282), (Iban No: TR93 0001 5001 5804 8000 9634 35), Avro hesabına 1200-Avro (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları gerekmektedir. Ödeme dekontlarının nebilemercan@tim.org.tr e-posta adresine firma bilgeleri ve katılımcı ismi ile gönderilmesi ve sorular için 0312 472 05 60 numaralı telefondan Nabile Mercan ile iletişime geçilmesi rica olunur.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.