Gıdacılar Edirne'de buluştu

08 Nis. 2015 17:04
Gıdacılar Edirne'de Buluştu

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Kırklareli TSO 3. Meslek Grubunu ağırladı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 3.Meslek Grubu ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası 3.Meslek Grubu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Kırklareli ve Edirne TSO 3. Meslek Grubu, toplantıda; gıda ve unlu mamuller sektöründe Trakya bölgesinde faaliyetlerini sürdüren firmaları ayakta tutmak için birlikte hareket ederek ortak çalışmalar yapma kararı aldı.

Toplantıya; Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Çetin Kürkçü, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir İriş, ETSO 3. Meslek Grubu Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Meslek Komitesi Üyeleri;Ahmet Ak,Hilmi Balkan, Beytullah Günaydın,Fatih Avukat ile Edirne Kadın Girişimciler Başkanı Elmas Aslan, Kırklareli TSO Meclis Başkanı Erdoğan Semerci,Meclis Başkan Yardımcısı Şevket Başgelen Kırklareli 3.Meslek Grubu Başkanı Serhad Güney,Başkan Yardımcısı Şükriye Alkan,Meslek Grubu Üyeleri Uğur Arıkök,Yavuz Beğeçarslan,Hüseyin Dere ve Atilla Akın katıldı.

Trakya'da faaliyetlerini gösteren gıda ve unlu mamuller sektöründe faaliyetlerini sürdüren firmaların yaşadığı sıkıntıların görüşüldüğü ve fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda, gıda üzerine yapılacak projeler hakkında da görüşler bildirildi. Alınan ortak kararlar doğrultusunda sektördeki gıda ve unlu mamulleri İmalatçıları ile toplu olarak fuarlara gidilmesi, Sektördeki ulusal gıda zincirleri ile mücadele ve rekabet edebilmek için yapılması gerekli tedbirler üzerine görüş birliğine varıldı.