Garanti Bankası ve Turkishexporter.Net "Dış Pazar Bul" Projesi

05 Ocak 2017 11:31

Garanti Bankası ve Turkishexporter.Net taradından düzenlenen "Dış Pazar Bul" Projesinde, Garanti Bankası Kredi Kartı sahiplerine Turkishexporter.Net üyelik paketlerinde %30 indirim sağlandığı bildirilmiştir.

KOSGEB üyesi şirketler için %50 ile %70 arasında devlet hibe desteği sağlayan projenin, özellikle KOBİ ölçekli işletmelerin çok düşük maliyetlerle tüm dünyadan yeni pazarlar ve yeni müşteriler bulmalarında önemli bir köprü vazifesi görmesi beklenmektedir.