ETSO,TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop'u Ağırladı

07 Mart 2017 15:55
Etso,tbmm Anayasa Komisyonu Başkanı Ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop'u Ağırladı

Edirne programı kapsamında TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop Odamızı ziyaret etti.

Şentop, ETSO ziyareti esnasında; T.Ü. Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, ETSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe ve İlçe Başkanı Kerem Arda ile biraraya geldi.

Gerçekleşen toplantıda ETSO Başkanı Zıpkınkurt, Sicil Affının bankalar tarafından uygulanması, Kredi Garanti Fonu, Kültür Merkezi ve Fuar Alanı hakkında taleplerini iletti.

Toplantı sonunda ETSO Heyeti, günün anısına TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Şentop'a Edirne'ye özgü bademezmesi ve seramik tabak takdim etti.