ETSO Yönetim Kurulu Eylül ayı son Haftalık Olağan Toplantısını yaptı

30 Eyl. 2014 14:43

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Eylül ayı son Haftalık Olağan Toplantısını 30 Eylül 2014 Salı günü gerçekleştirdi.
Recep Zıpkınkurt Başkanlığında Meclis Başkanı Mehmet Eren'in iştirak ettiği Yönetim Kurulu Üyelerinin tamamının katılım sağladığı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısında bu hafta 54 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Yönetim Kurulu Toplantısının ardından Türkiye’deki İngiliz Ticaret Odası ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanacak olan Mutabakat Bildirisi hakkında Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verdi. Kurban Bayramı öncesi son Yönetim Kurulu toplantısı olması nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt Yönetim Kurulu Üyelerinin bayramını kutladı.