ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'un Turizm Haftası kutlama mesajı

15 Nis. 2016 10:54
Etso Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'un Turizm Haftası Kutlama Mesajı

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda; Edirne'nin turizmin her boyutunu kucaklayan illerden biri olduğunu söyledi.

Toplumumuzda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve vatandaşlarımızın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenlenerek Turizm Haftası kutlanmaktadır.

Edirne'miz turizmin her boyutunu kucaklayan illerden birisidir. Edirne'nin turizminin çeşitlendirilmesi anlamında ve ilimizin turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Edirne'nin geçmişten günümüze ulaşan zenginlikleri ve güzellikleriyle turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ülke ve dünya turizminden hak ettiği payı alabilmek için her türlü gayreti göstermekteyiz.

Bacasız Sanayi” olarak tabir edilen ve her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” münasebetiyle hepimizin turizm farkındalığıyla, ülkemiz turizmine katkıda bulunma sorumluluğuyla hareket etmesi temennilerimle, turizm sektörü mensuplarına ve bu alanda hizmet üreten tüm kurum ve kuruluşlarımız ile vatandaşlarımıza değerli katkılarından dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.