ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'un Anneler Günü kutlama mesajı

12 May. 2017 15:52
Etso Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'un Anneler Günü Kutlama Mesajı

Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun

Dünyanın en yüce görevini üstlenen annelerimiz fedakarlığın, sevginin, merhamet ve şefkatin tüm anlamlarını üzerinde taşıyan en değerli varlıklarımızdır.

Hayattaki en güzel, en temiz, en masum duygu hiç şüphesiz anneliktir. Canlarından can, ruhlarından ruh katarak bizleri dünyaya getiren sevginin sembolü annelerimizin sadece Anneler Gününde hatırlanarak haklarının ödenmesi mümkün değildir. Başımızın tacı olan annelerimize karşı sevgimizi, saygımızı her fırsatta dile getirmeli, yanımızda oldukları müddetçe kıymetlerini bilmeliyiz.

Hem aile hem de toplumu inşa eden annelerimiz nesillerin yetiştirilmesinde önemli bir role sahiptirler. Ne kadar hizmet edersek edelim annelerimize olan gönül borcumuzu asla ödeyemeyiz.

Bu düşünceler ile bizleri karşılıksız sevgi ve emekleriyle büyüten tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutlarım.