ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

07 Mart 2017 16:01
Etso Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış, insanoğlu'nun varlığını sürdüren, tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Milletimizin en değerli varlığı olan, geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştiren, merhamet ve fedakarlığı temsil eden kadınlarımızın toplumsal hayatımızda ve hayatın her alanında katılımlarının daha çok yükseldiği, kadına yönelik şiddetin yaşanmadığı, kadınlarımıza daha güzel yarınlar, mutlu bir gelecek sunulması temennisi ile saygılarımızı sunarız.