Değerli Basın mensupları “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüz” Kutlu Olsun

10 Ocak 2017 12:38
Değerli Basın Mensupları “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüz” Kutlu Olsun

Gazetecilik onurlu ve çok anlamlı sorumluluklar taşıyan bir meslek. Bu işe gönül veren basın mensuplarının yaşadıkları zorlukları, gece gündüz verdikleri emeği toplum olarak takdir etmememiz olanaksız.

Kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek için her ortamda ve her koşulda,sorumluluk duygusuyla hareket ederek, toplumun haber alma ihtiyacını yerine getirme çabası içerisinde olan değerli basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü” kutlar Başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

RECEP ZIPKINKURT                                                                                      MEHMET EREN

YÖNETİM KURULU BAŞKANI                                                                    MECLİS BAŞKANI