ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'tan şehitler için taziye mesajı

08 Eyl. 2015 15:49
Etso Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'tan Şehitler İçin Taziye Mesajı

Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle Güvenlik güçlerimize düzenlenen haince saldırıları şiddetle kınıyor, bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırılarda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, polis teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Milletimiz kahraman şehitlerimizi asla unutmayacaktır.