ETSO , Yambol TSO'nın BG-TR Sınırötesi İşbirliği Programı Proje bilgilendirme toplantısına katıldı

09 Mart 2015 16:31
Etso , Yambol Tso'nın Bg-Tr Sınırötesi İşbirliği Programı Proje Bilgilendirme Toplantısına Katıldı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan 6 Şubat Cuma günü Yambol Ticaret ve Sanayi Odası'nın BG-TR Sınırötesi İşbirliği Programı kapsamında yürüttüğü projenin bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantı öncesi Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoicho Stoichev'i ziyaret eden Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan davetlerinden dolayı Yambol TSO Başkanı'na teşekkürlerini iletti.

Yambol TSO Başkanı Stoicho Stoichev, yeni açılacak BG-TR Sınırötesi İşbirliği Programı kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği yapmayı arzu ettiklerini ve olası bir partnerlikten memnuniyet duyacaklarını söyledi. Edirne TSO Meclis Başkanı Mehmet Eren ise Yambol TSO ile yıllardan beri süregelen çalışmaların devam ettirilmesini ve yeni partnerlikler ile geliştirilmesini istediklerini dile getirdi.

Proje tanıtım toplantısında söz alan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan da Bulgaristan'daki Ticaret Odaları ile sıkı dostluklar kurulduğunu ve bu dostluk ilişkilerinin ortak projelerle taçlandırılarak somut sonuçlar elde edilebileceğini dile getirdi.

Proje tanıtım toplantısının ardından Edirne TSO Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Kadın Girişmciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan Yambol TSO Başkanı Stoichev'in daveti üzerine, Bulgaristan'ın Yambol şehrinde gerçekleştirilen Kukerlandia Festivali'nin açılış törenine katıldı.