ETSO'ya Yılın Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü

17 Şub. 2015 08:34
Etso'ya Yılın Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü

Edirne Televizyonu'nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Yılın Enleri' ödül töreninde, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'na Yılın Sivil Tolum Kuruluşu ödülü verildi.

Edirne Televizyonu'nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Yılın Enleri'  ödül töreninde, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'na Yılın Sivil Tolum Kuruluşu ödülü verildi.

12 yıldır gerçekleştirilen ETV Yılın En başarılıları ödül törenine başta Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu olmak üzere Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri ve ödül alan isimler katıldı.

Yılın'ın  En’leri ödül töreninde 15 farklı kategoride 18 isim ödüle layık görüldü. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası  2014  yılın en başarılı Sivil Toplum Kurulu seçildi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2014 yılında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı  aldığı ödül  Edirne Ticaret ev Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'a takdim edildi.