ETSO üyelerine KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı anlatıldı

08 Nis. 2016 11:02
Etso Üyelerine Kobigel-Kobi Gelişim Destek Programı Anlatıldı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB), öncelikli olarak desteklenmesi teşvik edilen sektörlerden olan imalat sanayi için yeni hazırladığı KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı ile proje teklif çağrısına çıktı.

KOSGEB'in toplam 300 milyon TL bütçeli ‘KOBİGEL, Kobi Gelişim Destek Programı’ Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri’ne tanıtılması amacıyla bir toplantı düzenlendi.

KOBİGEL –KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme toplantısı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda imalat sektörüyle uğraşanların katımıyla gerçekleşti. ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren toplantının açılış konuşmasını yaparak KOBİ’lerin ekonomideki etkinliklerini attırılabilmesi, uzun ömürlü olabilmeleri için rekabet güçlerini yükseltmelerinin büyük önem arz ettiğini kaydetti. KOSGEB desteklerinden Edirne'nin yeterince faydalanamadığını söyleyen Eren:“Bu projeden Edirne’nin faydalanmasını istiyoruz. Edirne'nin gelişmesi için temaslarımız ve gayretlerimiz devam ediyor” dedi.