ETSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

20 Tem. 2018 16:20
Etso Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

Edirne'nin sanayi ve ticaretine yöne veren Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin her zaman yanında yer alıyoruz.

Odamız üyelerini ziyaret ederek onlarla güncel konuları istişare ederek sorunlarını birlikte ele alıyor, görüşülen konuları daha sonra TOBB Konsey toplantılarında dile getirilmek üzere rapor haline getiriyoruz.

Bu kapsamda; ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M.Emre Alp ve Genel Sekreter Nevzat Taşkın Edirne sanayisinin büyüyen işletmelerinden Soyyiğit Gıda San. ve Tic. A.Ş.'yi ziyaret ederek iş dünyasında karşılaştıkları sorunlarla ilgili görüşmelerde bulundular. Yapılan görüşmelerde çok detaylı konulara değinilerek üst makamlara iletilmek üzere önemli sorunlar tespit edildi. Görüşme sonunda ETSO Başkanı Zıpkınkurt, üye ziyaretlerinin devam edeceğini ve üyelerimizle sürekli iletişim halinde olacağımızı dile getirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb