ETSO Turizm Broşürü'nde Yer Almak İçin 4 Şubat Son Başvuru

31 Ocak 2019 12:57
Etso Turizm Broşürü'nde Yer Almak İçin 4 Şubat Son Başvuru

Edirne'nin tarihi ne kadar ilgi çekiyorsa, peynir, badem ezmesi, ciğer, köfte ve ilimize özgü mis sabun ile aynalı süpürgeleri de o kadar ilgi çekmektedir. Özellikle son dönemlerde İlimize komşu ve Balkan ülkelerinden gelen turist sayısında yaşanan artış neticesinde, İlimizin tanıtımı ve Edirne'ye özgü ürünlerin yanında yeme-içme, konaklama ve hediyelik eşya alanlarında da yönlendirme yapılması gerekliliği tespit edilmiştir.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Şehrimize gelen yerli ve yabancı turistleri bilgilendirmek ve yönlendirebilmek adına Edirne'nin tanıtımı için büyük önem arz eden, Türkçe, İngilizce, Bulgarca, Yunanca ve Almanca olarak beş ayrı dilde anlatım yapılan toplam 150.000 adet tanıtım broşürü tasarlanmıştır.
Edirnemize katkı sağlayan değerli ticaret erbablarımızın tanıtılması amacı ile bütçesinin büyük bir kısmı Odamız tarafından karşılanarak tasarlanan broşürde Edirne'de faaliyet gösteren işletmelerin tanıtım ve iletişim bilgilerine KDV dahil 1000 TL katılım payı karşılığında yer verilecektir.
Bahsi geçen sektörler için ETSO tarafından hazırlanan broşürde yer almak isteyen işletmelerin en geç 4 Şubat 2019 Pazartesi gününe kadar AB&Dış İlişkiler Departmanımız (Tel:0284 225 1014-131) ile irtibata geçerek koşullar hakkında bilgi almasını veya başvuruda bulunmasını talep eder, saygılar sunarız.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb