ETSO, TOBB 75. Genel Kuruluna Katıldı

02 May. 2019 00:00
Etso, Tobb 75. Genel Kuruluna Katıldı

2 gün süren Genel Kurul Programına ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M. Emre Alp, TOBB Delegeleri ile TOBB Edirne İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı katılım sağladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75’inci Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu’nda gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu genel kurul konuşmasında ‘birliğimiz ebedi, gündemimiz ekonomi’ temasına vurgu yaparak, iş dünyasının önümüzdeki süreçte gündemin ekonomi olmasını istediğini söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 75. Genel Kurulu öncesinde TOBB Birlik Merkezi Bahçesi’nde Oda ve Borsalar tarafından, her ilin yöresel ürünlerin tanıtımının yapıldığı alanda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Odamız standını ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb