ETSO Tarafından Düzenlenecek Gastronomi Festivali'nde Üyelerine Özel Ücretsiz Stand İmkanı

25 Haz. 2018 16:50
Etso Tarafından Düzenlenecek Gastronomi Festivali'nde Üyelerine Özel Ücretsiz Stand İmkanı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın İlimiz turizmini geliştirmeye ve turizmin katma değerini artırmaya yönelik çalışmaları çerçevesinde Odamız ile Haskovo Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığı ile yürütülen “TransGourmeTour” Projesi kapsamında 1 Temmuz 2018 Pazar günü Gastronomi Festivali gerçekleştirecektir. Etkinlik 10:00 -17:30 saatleri arasında “Cumartesi Pazaryeri / Kırsalın Doğal Pazarı”nda yapılacaktır.

Festival, Interreg-IPA CBC Bulgaristan-Türkiye 2014-2020 Programı çerçevesinde yürütülen Gurme ve Şarap Turizminin Bulgaristan ve Türkiye Sınır Ötesi Bölgesinde Geliştirilmesi ve Tanıtımı(TransGurmeTur) № CB005.1.22.046 Projesi kapsamında düzenlenmektedir.

Bu kapsamda organize edilecek olan Gastronomi Festivali etkinliğinde Edirne'de gıda sektöründe faaliyet gösteren ve yöresel gıda ürünleri üreten tüm sektör temsilcileri yer alabilecektir. Festival günü boyunca tüm katılımcılara 1 günlük ücretsiz stand temin edilecek olup katılımcılar ürünlerini, festivali ziyaret edecek olan yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtma, satış yapma ve yeni işbirliği kurma imkanları bulacaktır. Katılımcılar festivalde ürünlerini sergileyerek ürünlerinin tanınırlığını artıracak ve gurme turizmi için yeni destinasyonlar oluşturma adına katkı sağlayacaklardır.

Etkinliğe katılım sağlayacak ziyaretçiler de gün boyunca eşsiz yöresel yiyecek ve içecekleri tatma ve alma imkanına sahip olacaklardır.

1 Temmuz 2018 Pazar günü Cumartesi Pazaryeri'nde düzenlenecek olan Festivalde yer almak isteyen sektör temsilcilerinin 27 Haziran 2018 tarihine kadar (nyilmaz@etso.org.tr / elifersoz@etso.org.tr ) veya 02842251014 – 130 / 131 no'lu telefonlardan irtibata geçmeleri önemle rica olunur.