ETSO TANITIM BROŞÜRÜNDE YER ALMAK İSTEYEN YÖRESEL ÜRÜNLER VE TURİZM SEKTÖRÜNDEKİ ÜYELERİMİZE DUYURULUR

12 Mart 2015 14:23

Şehrimize gelen yerli ve yabancı turistleri bilgilendirmek ve yönlendirebilmek adına Edirne'nin tanıtımı için büyük önem arz eden, Türkçe, İngilizce, Bulgarca ve Yunanca olarak dört ayrı dilde anlatım yapılan tanıtım broşürü tasarlanmıştır.Edirne'de peynir, badem ezmesi, ciğer, köfte, mis sabunu, aynalı süpürge ve otelcilik sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin tanıtım ve iletişim bilgilerine yer verilecektir.

Şairlerin dizelerine anlam katmış, kitaplara konu olmuş, Osmanlı saltanatına evsahipliği yapmış eski başkent olan şehrimiz , eşsiz tarih mirası ile her yıl milyonlarca turist ağırlamaktadır.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Şehrimize gelen yerli ve yabancı turistleri bilgilendirmek ve yönlendirebilmek adına Edirne'nin tanıtımı için büyük önem arz eden, Türkçe, İngilizce, Bulgarca ve Yunanca olarak dört ayrı dilde anlatım yapılan tanıtım broşürü tasarlanmıştır.

Edirne'nin tarihi ne kadar ilgi çekiyorsa, peynir, badem ezmesi, ciğer, köfte ve ilimize özgü mis sabun ile aynalı süpürgeleri de o kadar ilgi çekmektedir. Gelen turistlerimize İlimizin tanıtımı ve Edirneye özgü ürünler dışında, yeme-içme, konaklama ve hediyelik eşya alanlarında yönlendirme yapılması gerekliliği tespit edilmiştir.

Edirnemize katkı sağlayan değerli esnafımızın tanıtılması amacı ile tasarlanan broşüre ilave sayfalar eklenecek olup, eklenecek sayfalara Edirne'de peynir, badem ezmesi, ciğer, köfte, mis sabunu, aynalı süpürge ve otelcilik sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin tanıtım ve iletişim bilgilerine yer verilecektir.

Bahsi geçen sektörler için ETSO tarafından hazırlanan broşürde yer almak isteyen işletmelerin 16.03.2015 Pazartesi gününe kadar Basın ve Halkla İlişkiler Departmanımız(Tel: 0284 225 1014-129) ile irtibata geçerek koşullar hakkında bilgi almasını talep eder, saygılar sunarız.