ETSO personeline proje kapsamında eğitim verilecek

07 Ekim 2015 09:05
Etso Personeline Proje Kapsamında Eğitim Verilecek

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, yürüttüğü projelere bir yenisini daha ekleyerek, Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında başarılı bulunan “Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kurumsal Kapasitesinin Geliştirilmesi” projesinin sözleşmesini imzaladı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Genel Sekreteri Nevzat Taşkın tarafından imzalanarak yürürlüğe giren proje çerçevesinde, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarına, İletişim Becerileri, Zaman Yönetimi, Sunum Teknikleri ve Beden Dili gibi çok çeşitli konularda eğitim verilecek. Toplam 21 personelin eğitim alacağı proje kapsamında, eğitimler, birimlerinin gereksinimlerine göre oluşturulan müfredat çerçevesinde, 5 ayrı program konusu kapsamında, 6 gün süre ile toplam 42 saat eğitim verilecek.