ETSO'nun üyelerine yönelik bilgilendirme seminerleri devam ediyor

30 Nis. 2015 13:12
Etso'nun Üyelerine Yönelik Bilgilendirme Seminerleri Devam Ediyor

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerine yönelik sürdürdüğü bilgilendirme hizmetleri kapsamında; şirketlerin karsızlığın sebeplerini irdelemek, çözüm yolları önermek, büyüme stratejisi içinde şirket alım, satım ve ortaklıklarının rolünü netleştirmek ve şirketler için doğru bir stratejilerin tespitleri konuları üzerine IF&PARTNERS Firmasının CEO’su Gökhan Acar tarafından “‘Şirketlerde Karlılık, Satış ve Ortaklıklar” konulu seminer verildi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen seminere işadamları katıldı. Seminer'in açılış konuşmasını yapan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt :” ETSO olarak üyelerimize ve işadamlarımıza yönelik yaptığımız çalışmalardan bir tanesi de bilgilendirme toplantıları. Edirne'deki şirketlerin kendilerini büyütmeleri, dünya şirketleri olabilmelerini istiyoruz. Konun uzmanlarını Odamız da ağırlayarak işadamlarımızı bilgilendiriyoruz” diye konuştu.

IF&PARTNERS Firmasının CEO’su Gökhan Acar seminerde katılımcılara şirketlerdeki sürdürülebilir büyümenin önemine değinerek, Türkiye de son 5 yılda çift rakamlı olarak sadece 15 firmanın büyüdüğünü söyledi. Şirket evliliklerinden, şirket alım-satım ve ortaklıklar konularında bilgiler aktaran Acar, önümüz deki dönemde İnavasyonun şirketlerde son derece etkili olacağını söyleyerek, şirketlere finansal okur yazar olun tavsiyelerinde bulundu. Geleceğin şirketi olabilmenin tüyolarının verildiği seminerde Acar, katılımcıların sorularını da yanıtladı.