ETSO Nisan ayı Meclisinin konukları Vali Dursun Ali Şahin ve Belediye Başkanı Recep Gürkan oldu

16 Nis. 2015 09:18
Etso Nisan Ayı Meclisinin Konukları Vali Dursun Ali Şahin Ve Belediye Başkanı Recep Gürkan Oldu

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin,Belediye Başkanı Recep Gürkan ve İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Meclis Toplantısının konukları oldu.

Meclis Başkanı Mehmet Eren'in başkanlığında Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Meclis Toplantısının açılış konuşmasını yapan Eren:“Valimizi ve Belediye Başkanımızı Meclis toplantımızda ağırlıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.” dedi. Ticaret ve Sanayi Odası’nın işleyişi ve yapısı hakkında bilgi vererek: “ 3000 faal üyesiyle şehre hizmet eden en etkin sivil toplum örgütüyüz. Meclis toplantılarında sadece üyelerle ilgili değil meclis üyelerinden gelen kentin sorunları ile ilgili konuları değerlendirip ilgili kurumlara aktarıyoruz”diye konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt da yaptığı konuşmada Vali ve Belediye Başkanını ETSO Meclis toplantısında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, ETSO Yönetiminin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Recep Gürkan'da konuşmasında: “Birliktelik içinde hizmet ediyoruz. İlimizin sahip olduğu imkanları iyi değerlendirdiğimize ve bu anlamda ilerlediğimize ve bu çalışmalarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Edirne de sonuç odaklı çalışmalar yapılıyor. Birliktelik Edirne için önemli bir kazanım” dedi.

Valilik ve iş aleminin bir araya geldiği toplantıların önemine dikkat çeken Vali Dursun Ali Şahin: “Edirne'de göreve dokuz ay önce başladım. Dokuz aydır, Ticaret ve Sanayi Odamız, Esnaf Odaları Birliğimiz,Belediyemiz ve Üniversitemizle bütün kamu kuruluşlarımızla iş birliği için de daha güzel sonuçlar için çalışıyoruz” dedi. Kurumlar arası iletişimin ve birlikteliğin önemine değinen Edirne Valisi Dursun Ali Şahin “Bütün kurum ve kuruluşlarımızın temel amacı buradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaktır, hizmet eksenli bir beraberlik gerçekleştiriliyor. ”diye konuşarak, Edirne'nin turizm potansiyeli konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Toplantı sonunda Vali Dursun Ali Şahin ve Belediye Başkanı Recep Gürkan ETSO Meclisi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.