ETSO Meclisinde Yeni Teşvik Kanunu anlatıldı

13 Şub. 2015 10:26
Etso Meclisinde Yeni Teşvik Kanunu Anlatıldı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı Meclis Toplantısında Kayabekler Yeminli Mali Müşavirlik ve Danışmanlık A.Ş.'ni konuk etti.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası  Şubat ayı Meclis Toplantısında Kayabekler Yeminli Mali Müşavirlik ve Danışmanlık A.Ş.'ni  konuk etti.

Kayabekler Danışmanlık Firmasının kurucu ortakları olan Muhittin Erdem Bekler ve Yılmaz Kaya ile birlikte Türk İktisat Profesörü  Prof. Dr. Mithat Melen'in konuk olduğu ETSO Meclis toplantısına Meclis Üyelerinin yanı sıra Meslek Komiteleri, Edirne Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Başkan ve üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren: “Edirne  ekonomisinin sorunlarına karşı her zaman duyarlı olan Odamız misyonunun gereklerini yerine getirerek, sorunların çözümlenmesinde çözüm odaklı yaklaşım göstermiştir. Diğer taraftan; ekonomik alanda ortaya çıkan gelişmeler çok yakından takip edilerek, gerekli girişimler değerlendirilerek gerekenler yapılmaktadır. Odamızın her ay gerçekleştirdiği Meclis Toplantılarında konun uzmanlarını ağırlayarak Meclis Üyelerimize, Meslek Komitelerimize ve iş dünyasına faydalı olacak bilgilendirmeler yapılmaktadır. Meclisimizin bugünkü konuklarına bizlere verecekleri değerli bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Kayabekler Yeminli Mali Müşavirlik ve Danşmanlık firması ekibi ETSO Meclis Toplantısında katılımcılara; Yeni Teşvik Kanunu, Genel Teşvikler,A.Ş. lerde  Azınlık Haklarının Korunması, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda yükümlülükler ve Aile Şirketlerinde Değişim ve Süreklilik konularında  sunum eşliğinde bilgiler aktarıldı. Firma yetkilileri toplantı sonunda katılımcıların sorularını cevapladı.