ETSO MECLİSİNDE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONUŞULDU

13 Şub. 2019 13:02
Etso Meclisinde Bağımlılıkla Mücadele Konuşuldu

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı, ETSO Meclis Başkanı M. Emre Alp ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt Başkanlığı'nda, Meclis Üyeleri ve Edirne Yeşilay'ın katılımıyla gerçekleşti.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadele kapsamında yaptığı çalışmalara destek olmamız gerektiğini ve bunun kurumlar ve Edirne halkının birlikte hareket etmesiyle gerçekleşeceğini ifade etti.

Konuşmasını ve sunumunu yapmak için kürsüye çıkan Edirne Yeşilay Başkanı Sebahattin Bilgiç ''Gençlerin bağımlılıktan uzak durması adına çok önemli çalışmalar yapıyoruz” dedi. Yeşilay olarak insanların sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini arzu ettiklerini belirten Bilgiç, bunun da ancak bağımlılıktan uzak durarak mümkün olabileceğini belirtti.

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele programını tanıtan ve sunum ile anlatan Aile Danışmanı Nil Uçak Alesçi ise "Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma" ile alakalı sunumunu gerçekleştirdi. Alkol ve uyuşturucu maddelerin zararları hakkında bilgilendirmede bulunan Alesçi, uyuşturucu madde kullanım yaşının her gecen gün düştüğünü ifade etti.''

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb