ETSO, KOSGEB Destekli Sektörel Heyet Organizasyonları ile Üyelerine Hizmet Etmeye Devam Ediyor

12 Tem. 2018 15:08
Etso, Kosgeb Destekli Sektörel Heyet Organizasyonları İle Üyelerine Hizmet Etmeye Devam Ediyor

Odamız tarafından Üyelerimizin ticaret hacmini geliştirmek ve vizyonunu genişletmek adına gerçekleştirdiği KOSGEB destekli Heyet Organizasyonları hız kesmeden devam etmektedir.

Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 2018 Eylül-Aralık döneminde; IBA Münih - Uluslararası Unlu Mamüller ve Fırıncılık Teknolojileri, SIAL Paris – Gıda Ürünleri ve Teknolojileri ve Medica Düsseldorf - Uluslararası Medikal ve Sağlık Malzemeleri Fuarlarını ziyaret etmeyi planlıyoruz. Fuarlar ile ilgili bilgiler aşağıda bilginize sunulmuş olup katılımınız halinde en geç 20 Temmuz 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız AB&Dış İlişkiler Birimi (nyilmaz@etso.org.tr; elifersoz@etso.org.tr / 0284 2251014 – Dah: 130-131) ile irtibata geçmeniz önemle rica olunur.

Tüm üyelerimize duyurulur.

IBA MÜNİH 2018

Geleceğin fırıncıları ve pastacılarını hazırlar” sloganıyla kapılarını açacak olan IBA2018 Münih fuarı 45’ten fazla ülkeden 1,100’den fazla katılımcı ürün ve hizmetlerini sunmaya ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Fuar Adı : IBA Münih 2018 - Uluslararası Unlu Mamüller ve Fırıncılık Teknolojileri Fuarı

Fuar Lokasyonu :Messe MünchenMünih/ALMANYA
Ürün Grupları: Klima, Otomasyon, Fırın Ekipmanları, Ekmek Makineleri, Unlu Mamüller, Fırın Ajanlar, Pişirme Fırınları, Temel Malzemeleri, Cafe Mobilyaları, Nakit Sistemleri, İkram Malzemeleri, Çikolata, Temizlik Makineleri, Kahve, Pasta Makineleri, Dekorasyon, Bitmiş Ürünler, Hijyen , Dondurma Makineleri, Laboratuvar Cihazları, Ambalaj Makinaları, Ambalaj Malzemesi, Süreç Otomasyonu, Proses Mühendisliği, Soğutma Teknolojisi, Hizmetleri, Mağaza İnşaat, Mağaza Dizaynı, Yazılım, Özel Amaçlı Giyim

Web sitesi: www.iba.de

SIAL PARIS 2018

Dünya gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan, Sial Paris gıda ürünleri ve teknolojileri fuarı 6000 katılımcı firma ve 200 ülkeden yaklaşık 160.000 profesyonel ziyaretçi katılımını öngörmektedir.

Fuar Adı: SIAL Paris 2018 – Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı

Fuar Tarihi: 21-25 Ekim 2018

Fuar Lokasyonu: Paris Nord Villepinte Parc d`Expositions – Paris/FRANSA

Ürün Grupları: Süt ve süt ürünleri, et ürünleri, şekerleme ürünleri ve çikolata, dondurulmuş hazır gıda, konserve ürünleri, doğal ve organik ürünler, gıda katkı ve yardımcı maddeleri, alkollü içecekler, alkolsüz içecekler, çay ve kahve ürünleri, dondurulmuş deniz ürünleri, bitkisel yağlar, zeytin, unlu gıdalar ve makarnalar, reçel, bal, pekmez & helva ürünleri, bakliyat, baharat, kuruyemişler, soslar, bebe gıdaları, yaş meyve, sebze, diğer gıda ürünleri, bal, pekmez, reçel, çay, kahve ürünleri, yumurta, süt ürünleri, çikolata, şekerleme, bisküvi, zeytin ve zeytinyağı ürünleri, bakliyat, baharat, yöresel ürünler, meyvesuyu ve meyvesuyu konsantre ürünleri, paketlenmiş ve hazır gıdalar, bebek mamaları, gıda üretim ekipmanları ve malzemeleri.

Web Sitesi:www.sialparis.com

MEDICA DUSSELDORF 2018

Tibbi malzeme sektörünün en büyük, en önemli ve kapsamlı fuarı olma özelliğini taşıyan MEDICA Düsseldorf,Medical malzeme üreticileri, hammadde tedarikçileri, parça ve aksesuar üreticileri gibi sektörün tüm iş dallarını bünyesinde barındıran dünyanın en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilmektedir.

Fuar Adı: Medica Düsseldorf 2018 – Uluslararası Medikal ve Sağlık Malzemeleri Fuarı

Fuar Tarihi: 12-15 Kasım 2018

Fuar Lokasyonu: Düsseldorf Messe – Düsseldorf/ALMANYA

Ürün Grupları:Tıbbi ekipmanlar ve malzemeler, ameliyat ekipman ve donanımları, hastane ve poliklinik donanımları, elektro tıp, laboratuvar ve tanılama araçları ve teknolojileri, eczacılık ekipmanları.

Web Sitesi:www.medica.de