ETSO ‘Karar Verme ve Problem Çözme Teknikleri’ Eğitimi Düzenledi

16 Mart 2018 00:00
Etso ‘Karar Verme Ve Problem Çözme Teknikleri’ Eğitimi Düzenledi

Hangi işi yaparsa yapsın ve hangi kademede bulunursa bulunsun bir yönetici için karar vermek ve problem  çözmek iki önemli husustur.  Bu kapsamda Trakya ABİGEM A.Ş. Fatih Yaldız'ın eğitmen olarak katıldığı ‘Karar Verme ve Problem Çözme Teknikleri’ eğitimi  Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlendi.

Toplantıya Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren katıldı.Açılış konuşmasını gerçekleştiren Eren “ Üyelerimize yönelik sürdürdüğümüz eğitimler kapsamında düzenlenen Karar Verme ve Problem Çözme Teknikleri eğitimine hoşgeldiniz.Karar verme günümüz işletmecilik konuları arasında birinci derecede önem taşıyan bir konu haline geldi.Bizler de Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak iş dünyası temsilcilerinin ihtiyacı olan veya olabilecek konuları ele alarak bu kapsamda eğitimler düzenliyoruz. Bugün de burada iş hayatında daima karşımıza çıkacak olan önemli bir konuyu işleyeceğiz. Tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, toplantının verimli geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Toplantıda karar verme süreci, karar verme sürecinin temel öğeleri, örgütsel karar türleri, iyi bir kararın ölçütleri, kararsızlık nedenleri ve muhtemel sonuçları, başarılı problem çözme ile ilgili zihinsel süreçler, etkin problem çözme için gereklilik ve yeterlilik koşulları ve problem çözme süreci ve teknikleri anlatıldı.