ETSO, İl Emniyet Müdürü'nü ziyaret etti

13 Nis. 2016 10:44
Etso, İl Emniyet Müdürü'nü Ziyaret Etti

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürünü ziyaret etti.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Mehmet Eren ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir İriş,Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğan Akıncı, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'ı makamında ziyaret ederek Polis Haftasını kutladılar.

Vatanımız ve milletimiz için canlarını seve seve bu vatan uğruna veren ve her zaman ülkemizin asayişinden sorumlu tüm polis teşkilatının 171. Yıl dönümünü kutlaması amacıyla İl Emniyet Müdürü Armağan Adanan Erdoğan'ı ziyaret eden ETSO heyeti Emniyet Teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Erdoğan Edirne gibi güzel bir şehirde görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.