ETSO Heyetinden Edirne Valisi Günay Özdemir’e ziyaret

22 Haz. 2016 10:02
Etso Heyetinden Edirne Valisi Günay Özdemir’E Ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan Edirne Valisi Günay Özdemir’i makamında ziyaret etti.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt Vali Günay Özdemir’e hayırlı olsun dileklerini ileterek Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Özdemir ETSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tüm kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile de işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Edirne Valisi Günay Özdemir ile bir süre görüş alışverişinde bulunan ETSO heyeti daha sonra makamından ayrıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb