ETSO Heyeti Vergi Haftası Kapsamında Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal'ı Makamında Ziyaret Etti.

15 Mart 2017 09:29
Etso Heyeti Vergi Haftası Kapsamında Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal'ı Makamında Ziyaret Etti.

Ziyarete ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkan Yardımcısı Çetin Kürkçü, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir İriş, Yönetim Kurulu Üyerlerinden Emre Ray, Adem Yenici ve Ali Taşdemir katılım sağladı.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt İş adamları olarak son dönemde hükümetin sigorta ve vergi bakımdan sağladığı katkılardan,vergi indirimlerinden, ödeme kolaylıklarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretin sonunda ETSO heyeti. Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal'a bademezmesi takdim etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb