ETSO'dan yeni Vali'ye hoş geldin ziyareti

18 May. 2016 09:03
Etso'dan Yeni Vali'ye Hoş Geldin Ziyareti

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan Edirne'ye atanan Vali Dr. Mehmet Tekinarslan'a 'hoşgeldin' ziyaretinde bulundu.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Vali Dr. Mehmet Tekinarslan'a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olması temennisinde bulundu. Zıpkınkurt görüşme esnasında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Tekinarslan ETSO heyetinin nezaketinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Tekinarslan'la bir süre Edirne ile ilgili görüş alışverişinde bulunan ETSO heyeti daha sonra makamından ayrıldı.