ETSO'dan Üyelerine Online Hizmet

18 May. 2017 09:49
Etso'dan Üyelerine Online Hizmet

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yazılımı gerçekleştirilen Elektronik Belge Dağıtım Sistemi’ni (EBDS) üyelerinin kullanımına sundu.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt yaptığı açıklamada; “Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak öncelikli amacımız üyelerimizin taleplerini hızlı ve kaliteli şekilde yerine getirmektir. Bu doğrultuda kendimize uygulayabileceğimiz teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Son olarak Elektronik Belge Dağıtım Sistemi'ni üyelerimizin hizmetine sunduk. EBDS sistemi sayesinde Odamız üyeleri internet üzerinden e-imzalı Faaliyet Belgesi ve Oda Sicil Kayıt Sureti alabilecekler, Oda üyelik aidatlarını sorgulayabilecek ve kredi kartı ile aidat ödemesi gerçekleştirebilecekler.” dedi.

EBDS sistemine sadece firma yetkilileri kayıt olabileceğinin altını çizen Zıpkınkurt, firma yetkilisinin cep telefon numarasının TOBB.net üye sisteminde kayıtlı olması gerekmekte olduğunu ve üyelerimizin şifrelerinin taraflarına sms ile ulaştırılacağını belirtti. Üyelerin kayıt işleminin bir defaya mahsus olmakla birlikte, sisteme giriş işlemi kayıt anında belirtilen e-posta adresi ve sms ile gelen şifre ile giriş yapılabileceğini ifade eden ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise Odamız Muhasebe Birimi ile irtibata geçmeleri gerekmekte olduğunun altını çizdi. Zıpkınkurt, “Üyelerimizin daha fazla bilgi edinmek istemesi halinde Odamız web sitesinde yer alan online işlemler menüsünde konuyla ilgili detaylar yer almaktadır. Odamız ilgili birim personeli de bu süreçte üyelerimize destek olacaktır.” dedi.