ETSO'dan "İndirim Kampanyası"na Çağrı

11 Ekim 2018 14:11
Etso'dan "indirim Kampanyası"na Çağrı

Bilindiği üzere, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülkemiz genelinde "İndirim Kampanyası" başlatılmıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde 81 il, 160 ilçede yer alan 365 Oda/Borsanın destekleyeceği enflasyonla mücadele programı çerçevesinde; üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan üyelerimizin İndirim Kampanyasına katkıda bulunması ülkemiz için büyük önem taşımaktadır.

Tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılması öngörülen kampanyaya katılmak isteyen üyelerimiz 19 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar 0284 225 10 14 - 129 telefon numarasından indirim yapılması öngörülen ürün bilgisi ile kayıtlarını yaptırabilirler.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.