ETSO'dan İl Emniyet Müdürü'ne ziyaret

11 Şub. 2015 09:11
Etso'dan İl Emniyet Müdürü'ne Ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan,  İl Emniyet Müdürü  Armağan Adnan Erdoğan'ı    makamında ziyaret etti.

Edirne'de görevine yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'a görevinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt Edirne Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Edirne ekonomisi ve asayişi konularında da görüş alış verişinde bulunuldu.

İl Emniyet Müdürü Erdoğan, Edirne'de görev yapmaktan dolayı memnuniyet ve heyecan duyduğunu belirterek:”Tüm kurumlarla olduğu gibi Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile de ortak çalışmalar gerçekleştirerek Edirne'ye daha iyi hizmet vereceğiz” dedi. ETSO heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.