ETSO'dan Emniyet Müdürüne ziyaret

13 Nis. 2015 08:49
Etso'dan Emniyet Müdürüne Ziyaret

Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ETSO heyeti Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Duvan'ın katıldığı ziyarette Başkan Zıpkınkurt Emniyet Müdürü Erdoğan'a çiçek takdim etti.

Türk Emniyet Teşkilatı’nın, bu uzun ve köklü geçmişle elde ettiği bilgi, birikimi, tecrübe, çağın teknolojik imkanlarından faydalanma, modern personel yönetimi, görevlerinde delilden suça gidecek çağdaş teknikleri kullanmasıyla dünya polis teşkilatları arasında örnek gösterilecek bir kurum olduğunu vurgulayan Zıpkınkurt: “ İş dünyası adına Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Erdoğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Edirne'de görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.