ETSO'dan Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ne İade-i Ziyaret

20 Haz. 2018 11:11
Etso'dan Edirne Esnaf Ve Sanatkarları Odaları Birliği'ne İade-i Ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M. Emre Alp,Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Recai Kocatürk ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Hakan Sedefçi, Kutel Nalçakan, Ahmet Özalp, Selahattin Kaya ve Fikret Çetinkaya'dan oluşan heyet Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ni ziyaret etti.

Ziyarette ETSO heyetini Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, Birlik Başkan Vekili Hakan Fındıklı, Yönetim Kurulu Üyelerinden Selçuk Gül ile Yıldırım Sain ve Edirne İnşaat Sanatkarları Odası Başkanı Tezcan Liznak karşıladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt '' Ekonomisi tarım ve turizme dayalı olan İlimizin turizm ve ticaret hacmini geliştirebilmek için tüm kurumların el ele vererek ortak çalışması gerektiği inancındayım. Bu doğrultuda İlimiz ekonomisini geliştirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz ise ''İş dünyasının içinden gelen temsilciler olarak hem ilimizin hem de ilimiz iş camiasının sorunlarının bilincindeyiz. Bu sebeple çözüme en yakın nasıl ulaşabileceğimizin farkında olup çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütmekteyiz. Dolayısıyla Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'yla mevcut olan işbirliğini geliştirerek çalışmak bizleri son derece memnun edecektir.'' ifadelerini kullandı.

Ziyarette Kırkpınar öncesinde açılan turizm sezonu hakkında görüş alışverişlerinde bulunuldu.