ETSO'dan 2018 Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı Ziyaret Organizasyonu

19 Ekim 2018 15:55
Etso'dan 2018 Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı Ziyaret Organizasyonu

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik sektör bazlı fuar organizasyonları kapsamında Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı'na ziyaret organizasyonu düzenleyecek.

Ambalaj ürünlerinden ambalaj makinelerine, gıda işleme ekipmanlarından ambalaj baskı teknolojilerine ve tamamlayıcı ambalaj ürünlerine kadar tüm ihtiyaçlara yönelik çözümleri bir araya getiren Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı 31 Ekim-3 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Fuarda; Ambalaj Baskı Teknolojileri Oluklu Mukavva – Kağıt – Karton Ambalaj Üretim Teknolojileri Özel Bölümü'nün yanı sıra Çikolata, Şekerleme, Bisküvi, Kuruyemiş ve Pastacılık Teknolojileri Makine ve Ekipmanları, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojileri, Depolama Sistemleri, Soğutma, Havalandırma ve Lojistik, Gıda Güvenliği, Hijyen ve Kalite Kontrol Teknolojileri, İçecek ve Sıvı Gıda Teknolojileri gibi Özel Bölümler yer alacak. Böylece sektör temsilcileri doğrudan kendi ihtiyaçları doğrultusunda ilgili bölümü ziyaret ederek etkili bir katılım gerçekleştirme imkanı bulacak.

Fuar ziyaret organizasyonuna katılmak isteyen üyelerimizin en geç 25 Ekim 2018 Perşembe gününe kadar Odamız AB&Dış İlişkiler Şubesi (02842251014-131) ile irtibata geçilmesi önemle rica olunur.