ETSO'da Selanik küçük ve orta ölçekli işletmeler odası ile ikili görüşme organizasyonu

18 Şub. 2016 10:07
Etso'da Selanik Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmeler Odası İle İkili Görüşme Organizasyonu

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın Selanik Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Odası ile birlikte yürüttüğü Erasmus Projesi kapsamında 19-20 Şubat 2016 tarihlerinde Selanik Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Odası yetkilileri ve Yunanistan'da faaliyet gösteren işletmelerden oluşan bir heyet Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret edecektir.

Bu çerçevede, Yunanistan Heyeti Programı, gerek anılan pazara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı amaçlayan işletmeler için önemli bir fırsat oluşturmaktadır.

Gıda ürünleri (Sirke, balzamik sirke,sos, limon suyu), süt ve süt ürünleri (Manda sütü ürünleri, çeşitli tatlılar), deniz ürünleri (Balık yumurtası, marine edilmiş balık ürünleri, deniz tuzu), unlu mamuller (kurabiye, şekerleme), gıda ürünleri ( Zeytinyağı, reçel, marmelat, zeytin, bal), metal ve çelik ürünleri, mobilya ürünleri, ahşap işleme makineleri , cam ürünleri, hazır giyim, kapı ve pencere alüminyum doğrama işleri, süt ve süt ürünleri makineleri üzerine faaliyet gösteren işletmelerin katılacağı heyet programı süresince üyelerimize yönelik İkili Görüşme Organizasyonu 20 Şubat 2016 Cumartesi günü 10:00-14:00 arasında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde gerçekleştirilecektir. Bahsi geçen sektörlerde olası işbirlikleri için görüşmelerde bulunmak isteyen bölge işletmelerimiz, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası AB&Dış İlişkiler Bölümü'nden Nuray Pehlivan (0284 2251014 – 131) ile irtibata geçerek kayıt yaptırabilirler.