ETSO'da Liderlik Eğitimi Düzenlenecek

08 Nis. 2019 09:01
Etso'da Liderlik Eğitimi Düzenlenecek

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde 11 Mayıs 2019 cumartesi günü saat 10:00-17:00 arasında Odamız toplantı salonunda ‘ LİDERLİK EĞİTİMİ ’ düzenlenecektir.

Sayın Üyemiz,

Organizasyonlar, örgütler ve şirketler işlerin yürümesi için liderlere ihtiyaç duyarlar.  Liderlik, değişen koşullar ve ihtiyaçlar doğrultusunda yapısal gereksinimleri ortaya çıkarıp yönetim becerilerinin en üst düzeye taşıyıp vizyon geliştirebilme olarak tarif edilmektedir ve  iş hayatının olmazsa olmaz bir parçasıdır.

Eğitimimizin amacı; yöneticilere ve yönetici adaylarına liderlik tutumu geliştirmeyi, planlama yapmayı, yüksek iş performansı oluşturmayı, problemleri hızlı çözmeyi ve motivasyon sağlamayı, takım çalışmasının önemini aşılamayı, sevilen ve benimsenen bir yönetici olmanın yollarını öğretmektir.

Liderlik bilgi ve becerisinin kazandırılacağı eğitimimize katılımlarınızla destek vereceğiniz inancıyla saygılar sunarız.

KATILIM KOŞULLARI

Eğitime katılım ÜCRETSİZDİR. Katılımcı sayısı 30 kişi ile sınırlı olup eğitim sonunda sertifika verilecektir. Eğitime katılımak için aşağıda bulunan başvuru formunun 08 Mayıs 2019 tarihi mesai bitimine kadar doldurulması yeterlidir. Ayrıntılı bilgi için   meliketatli@etso.org.tr   ya da (284) 225 10 14 Dahili 121 ile görüşebilirsiniz.

EĞİTİM  YERİ:
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 3.kat Toplantı Salonu