ETSO'da Gümrük Müşavirleri sektörü bilgi paylaşım toplantısı düzenlendi

01 Haz. 2015 09:35
Etso'da Gümrük Müşavirleri Sektörü Bilgi Paylaşım Toplantısı Düzenlendi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası sektör toplantılarıyla Edirne iş dünyasının geleceğini ve yol haritasını belirliyor.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ETSO'da düzenlenen toplantıda, Gümrük Müşavirleri ile biraraya gelerek sorunlarını dinledi. Zıpkınkurt toplantıda yaptığı konuşmada: “Komitelerimizin sektörel talepleri ve önerileri yönetim kurulu toplantılarımızın da en önemli gündem maddesini oluşturuyor. Komite toplantılarında almış olduğunuz kararlar, yönetim kurulumuz tarafından değerlendiriliyor. Onların talepleri ve önerilerini analiz ediyoruz. Çünkü, üyelerimizin görüşleri bizim için değerlidir.” dedi. Zıpkınkurt konuşmasında ayrıca artan ticaretin sağlıklı işleyebilmesi için gümrüklerin önemine değindi.

Mesleki sorunların ele alındığı toplantıda ETSO Başkanı Zıpkınkurt, gümrük müşavirlerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi.