ETSO'da ABİGEM Proje Hazırlama Danışmanlık Masası kuruluyor

08 Ocak 2016 09:39
Etso'da Abigem Proje Hazırlama Danışmanlık Masası Kuruluyor

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Trakya ABİGEM arasında imzalanan işbirliği protokolü ile üyelerine yeni bir hizmet daha sunuyor.

İmzalanan protokol çerçevesinde ETSO'da kurulucak olan ABİGEM Proje Hazırlama Danışmanlık Masası,ETSO üyelerine proje hazırlama desteği verecek.

Avrupa Birliği destekli proje olarak TOBB öncülüğünde Trakya bölgesindeki oda ve borsaların birlikteliği ile Şubat 2009’da kurulan Trakya AB İş Geliştirme Merkezi (Trakya ABİGEM) örnek bir bölgesel işbirliği olarak Mart 2011 tarihinden bu yana Anonim Şirket olarak, KOBİ’lere eğitim ve danışmanlık alanındaki geniş portföyüyle hizmet veriyor. Trakya ABİGEM profesyonel danışmanlardan ve destek ekibinden oluşan çekirdek kadrosu ile Trakya’nın merkezinde yer almakta ve ayrıca Merkez’in hizmetleri sırasında uzmanlıklarından yararlanılan, her biri kendi alanında üst düzey tecrübeye sahip uzmanlarla desteklenmektedir.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile ABİGEM arasında imzalanan protokol çerçevesinde; ETSO'da kurulucak olan proje hazırlama danışmanlık masasında görev yapacak uzman danışmanlar tarafından Edirne iş dünyasına haftada bir gün hizmet verilecek. İlerleyen zamanda belirlenecek hizmet günü hakkında bilgi üyelerimiz ile paylaşılacak.

Trakya ABİGEM proje hazırlama danışmanlık masasında görev yapacak uzman danışman indirimli danışmanlık ücreti karşılığında firmalarımızı çeşitli fon kaynaklarına özellikle KOSGEB, Kalkınma Ajansları, Tarım İl Müdürlükleri ve Avrupa Birliği Desteklerinden faydalandırmak için proje hazırlama ve yönetme danışmanlığı hizmeti vereceği gibi proje hazırlama konularında da üyelerimizi bilgilendirecekler.

Üyelerine hizmet çıtasını her geçen gün biraz daha yükselten Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, hizmet portföyüne bir yenisini daha ekleyerek, hizmet yelpazesinin gelişmesine, hizmet kalitesinin iyileşmesine ve Oda imajına ve Odanın etkinliğine ciddi katkı sağlayacak. Çoğunluğunu KOBİ'lerden oluşan ETSO üyelerinin devlet desteklerinden azami olarak yararlanmasına zemin oluşturacak proje hazırlama destek hizmetimizden faydalanması ve gerekli koordinasyonun sağlanması için Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'na başvurmaları gerekmektedir.