ETSO'da, 6736 Sayılı Kanun hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecek

05 Eyl. 2016 10:13
Etso'da, 6736 Sayılı Kanun Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlenecek

19-08-2016 tarihinde yürürlüğe giren 6736 sayılı "Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" hakkında Edirne Vergi Dairesi, SGK ve ETSO işbirliği ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

6 Eylül 2016 Salı günü saat 10:00'da Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapılacak toplantıda; 6736 Sayılı kanun hakkında detaylı bilgi verilecektir. Bilgilendirme, Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal ve Edirne SGK İl Müdürü Hayrettn Karbuz tarafından yapılacaktır.

Çeşitli alanlarda düzenleme yapan ve toplumun her kesimine hitap eden 6736 sayılı Yapılandırma Kanununu üyelerimize anlatmak, bu kanundan azami seviyede yararlanılmasını sağlamak ve Kanunun iyi anlaşılması gerektiği düşüncesinden yola çıkarak düzenlediğimiz toplantıya tüm üyelerimiz davetlidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb