ETSO, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Düzenlenen Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni'ne Katıldı

14 Ara. 2017 09:56
Etso, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Düzenlenen Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni'ne Katıldı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni'ne Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Ahmet Özalp ile Faruk Demir katılım sağladı.

Konuşmasında, kalp krizi nedeniyle vefat eden İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'a Allah'tan rahmet dileyen Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefi yüksek koyduktan sonra kendilerine düşenin de çalışmak olduğunu vurguladı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Çok şükür hep birlikte, bir yıl boyunca büyük bir gayret gösterdik. Bu salonda iş dünyasının tüm paydaşları var. Allah emeğimizi zayi etmedi, bereketini de verdi. Böylece istihdamda tarihi bir başarı ortaya çıktı." diye konuştu.

İstihdam seferberliği kapsamında Ocak 2017’den bu yana istihdamlarını en fazla artıran iller, sektörler ve firmalar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldılar. Konuşmaların ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından "Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü" imzalandı.