ETSO, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nu ziyaret etti

06 Eyl. 2016 13:46
Etso, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nu Ziyaret Etti

Edirne ve ilçelerinden oluşan 150 kişilik heyet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak, atanan Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, TOBB Edirne Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serkan Üner ziyarete katıldı.

Ziyarette, Mehmet Müezzinoğlu’na yeni görevinde başarı dilenirken; bölgeyle

ilgili de yapılan ve yapılması istenen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Edirne ve Trakya için geçmişte olduğu gibi yine elinden geleni yapacağını ifade eden Müezzinoğlu, şunları söyledi:

"Öncelikle sizleri burada ağırlamaktan onur duydum. Bana güç verdiniz. Eminim ki bu dönemde de zorlu görevler olacaktır. Bu makamda da, sizlerin arkamda olduğunun bana verdiği güçle inşallah tüm işlerimin üstesinden geleceğim. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonrada Edirneliler ve Trakyalılar için elimden geleni yapmaya devam edeceğim.”

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Bakan Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Ayrıştıran, çatıştıran anlayışların ağır bedellerini ödemiş bir milletiz. Bunu önlemenin elimizdeki sihirli değneği birlik ve beraberlik. Bir ülkemiz, bir bayrağımız, güçlü bir milletimiz var, medeniyet değerleri olan, hedefleri olan bir milletiz. Bir de cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal'in bize vasiyeti var. Biz diğer milletlerden geri kalan, başını öne eğen, onların tuzaklarına boyun eğen olmadık asla da olmayacağız.

Onlar tuzak kurmaya devam edecek, biz bu tuzakları bozacağız. Bunu siyasi görüşler, hayat felsefeleri farklı da olsa birlik ve beraberlikle bozacağız. Vatanımız, bayrağımız, hedeflerimiz bir, farklılıklarımız zenginliklerimiz, ayrışma, birbirimizi yıpratma sebebimiz değil."

Edirne Valisi Özdemir, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Müezzinoğlu'nun Edirne'de birlik ve beraberlik adına çok değerli katkıları bulunduğunu belirtti.