ETSO Başkanı Zıpkınkurt ve KOSGEB İl Müdürü, ETSO üyelerine KOSGEB bilgilendirme ziyaretlerine devam ediyor

11 Ağus. 2016 09:32
Etso Başkanı Zıpkınkurt Ve Kosgeb İl Müdürü, Etso Üyelerine Kosgeb Bilgilendirme Ziyaretlerine Devam Ediyor

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek üyelerinin sektörlerindeki genel durum ve faaliyetleri hakkında bilgiler almaya devam ediyor.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Genel Sekreter Nevzat Taşkın ve KOSGEB İl Müdürü Bedri Döngel ile birlikte Edirne Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Edirne Sanayi Sitesi esnaflarından Zeki Gen ve Ahmet Uyguner'e ziyarette bulundu.

Zıpkınkurt,Oda Yönetiminin, üye tabanıyla yakın diyalog içinde olmasının, mesleki ve sektörel sorunların çözümünde önemine dikkat çekti. Özellikle, günümüzde reel sektörün kanayan yarası haline gelen nitelikli eleman bulma sıkıntısının hemen her sektöre yayıldığını vurgulayan Zıpkınkurt,üyelerin sıkıntılarını ilgili mercilere ilettiklerini belirtti.

Zıpkıkurt:”KOSGEB Edime Müdürlüğümüz ile birlikte ilimiz işletmelerini KOSGEB destekleri ile ilgili birebir olarak kendi işyerlerinde bilgilendirirken aynı zamanda Oda üyelerinin sıkıntılarını, yeni fikirlerini, önerilerini ve eleştirilerini yerinde dinliyoruz" dedi

Ziyaretler esnasında KOSGEB İl Müdürü Bedri Döngel, KOSGEB desteklerinden bölge firmalarının en iyi şekilde faydalanması ve bölge ekonomisine katkı sağlanması amacıyla KOSGEB destekleri ile ilgili bilgiler aktararak:”KOSGEB olarak, imkanlar ölçüsünde sizleri her türlü destekten faydalandırmak isteriz" dedi ve işletmelerin alabileceği destekler hususunda firmalara detaylı bilgi verdi.