ETSO Başkanı Zıpkınkurt'un Öğretmenler Günü Mesajı

24 Kas. 2016 10:52
Etso Başkanı Zıpkınkurt'un Öğretmenler Günü Mesajı

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İnsanlık tarihinin en kutsal mesleklerinden birisi hiç şüphesiz öğretmenliktir. Onlar, topluma yön veren, ışık tutanlardır. Onlara verdiğimiz değer, medeniyetimizin de ölçüsünü ifade eder. Gazi Mustafa Kemal Atatürk de yeni nesli öğretmenlerin eseri olarak görmüş, gelişmişliğin eğitimden ve öğretmenlerin elinden geçtiği mesajını vermiştir.

Geleceğe olan güvenimizin teminatı iyi yetişmiş, donanımlı ve vizyon sahibi öğretmenlerimiz ile onların yetiştireceği gençlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, çok kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, eğitim camiamıza şükran ve saygılarımı sunuyorum.