ETSO Başkanı Zıpkınkurt'ın 'Babalar Günü' Mesajı

17 Haz. 2016 15:10
Etso Başkanı Zıpkınkurt'ın 'babalar Günü' Mesajı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'un Babalar Günü' kutlama mesajı

Türk toplumunun en önemli unsurlarından biri sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısıdır. Bu yapının korunması ve huzuru için hiçbir özveriden kaçınmayan, sevgisini her zaman üzerimizde hissettiren, dün de, bugün de, yarın da hep yanımızda olan babalarımızdır.

Babalarımız, hayatımızdaki en büyük öğretmendir. Bizlere öğrettiği dürüstlük, yardımseverlik ve doğruluk ilkeleri, ömrümüz boyunca sahip olduğumuz en önemli değerlerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle ;öncelikle şehit babalarımıza minnet ve saygılarımı ileterek, bütün babaların Babalar Günü'nü yürekten kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb