ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt'un 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

18 May. 2016 13:47
Etso Başkanı Recep Zıpkınkurt'un 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Türkiye’nin istikbali, milletimizin umudu ve göz bebeği olan gençlerimizin omuzları üzerindedir.

İnanıyorum ki gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla medeniyet yürüyüşümüzü çok daha ileri mesafelere taşıyacaklardır. Bu günün; Türk Ulusunun Gençlerine, Büyük Önder Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmesi, onlara verdiği değerin ayrı bir göstergesidir.

Bu düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, ebediyete intikal etmiş başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazi ve şehitlerimizi en kalbi duygularımla, minnetle yad ediyor, tüm gençlerimizi sevgiyle selamlıyorum.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb