ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt'un 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

18 May. 2015 14:35
Etso Başkanı Recep Zıpkınkurt'un 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve Cumhuriyet adına atılan adımların en değerli mihenk taşlarından biri olarak kabul ettiğimiz Milli bayramımızın 96. yıldönümü.

Milli mücadele meşalesinin yakıldığı bu özel günün istikbalimizin emanetçileri gençlerimize armağanı çok manidardır. Geçmişten aldığımız gücümüzü geleceğe daha güçlü bir şekilde taşıyacak olan gençlerimize düşen en önemli görev, devraldıkları bu eşsiz mirası daha da zenginleştirmek için büyük bir özveriyle çalışmak; kendilerinden sonra gelen nesillere bugün olduğundan çok daha parlak, çok daha kalkınmış, çok daha gelişmiş, çok daha müreffeh bir ülke bırakmak olmalıdır.

Ulu Önder Atatürk`ün vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, birlik ve beraberliğinin inşası yolunda başlattığı Kurtuluş Mücadelesinin 96. yıl dönümünde, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım.

Recep ZIPKINKURT