Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız 10 Kasım'ın 77. yıldönümünde, onu özlem ve rahmetle anıyoruz.

09 Kas. 2015 13:04
Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Devlet Adamı Ulu Önder Atatürk'ü Ebediyete Uğurladığımız 10 Kasım'ın 77. Yıldönümünde, Onu Özlem Ve Rahmetle Anıyoruz.

Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk; Milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için, yorulmaksızın gayret etmek, çalışmak ve üretmekle sorumlu olduğumuzun bilinci ile bize emanet ettiğiniz Cumhuriyetimizi, ilke ve hedefleriniz doğrultusunda güçlü kılma ve Türkiye'yi daha ileri seviyelere ulaştırma çabalarımızı devam ettireceğiz.

Ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı ve müreffeh bir Türkiye konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurguluyor ve yüksek hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz.