ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt EMITT Fuarı'nın açılışına katıldı

29 Ocak 2016 17:20
Etso Başkanı Recep Zıpkınkurt Emıtt Fuarı'nın Açılışına Katıldı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt İstanbul'da düzenlenen 2016 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) açılışına katıldı.

Ülkemizin ve dünyanın turizm alanındaki en önemli fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 70 ülkeden 4500'ün üzerinde katılımcı ile açılışı gerçekleştirildi.

TÜYAP Kongre Merkezi’ndeki Fuara, Trakya bölgesi ortak bir standla katıldı. Organizasyonu Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yapılan ve Trakya Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerin birebir iş görüşmeleri yapmasını hedefleyen standda Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odaları da hazır bulundu. Trakya Kalkınma Ajansı standını ziyaret eden Zıpkınkurt, ETSO Genel Sekreteri Nevzat Taşkın ile birlikte daha sonra diğer illerin standlarında gezi ve incelemelerde bulundu.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt diğer illerin ve Ticaret ve Sanayi Odalarının standlarını ziyaret ederek orada bulunan yetkililer ile görüşmeler yaptı. Görüşmeler çerçevesinde iyi uygulamaları tespit ederek, Edirne'de de uygulanabilirlikleri hususunda görüş alışverişinde bulundu. İşbirliği yapılması olası etkinlikler ile ilgili karşılıklı mutabakata varıldığını ifade eden Zıpkınkurt, EMITT fuarını yakından takip ettiklerini ve fuarın bu sene daha profesyonelce hazırlandığını belirtti.